The طرز تهیه سوپ مریض Diaries

مانند آبگوشت صاف شده، فرنی، شیر، آبمیوه طبیعی، آب هویج، ماست رقیق شده، ژله، سوپ صاف شده، چای و عسل و... 

عزیزم پروتئین ارگانیک میوه سبزیجات غلات کامل مثل حبوبات میتونن بخورن

مصرف اضافه‌ای: گاهی اوقات تمایل به مصرف این دسر‌های با تزیینات شیرین مانند عسل یا شکلات می‌تواند مصرف اضافه‌ای از قند و کالری را به وعده صبحانه اضافه کند.

تمامی میوه ها و سبزیجات را قبل از اینکه مصرف کنید بشوید. میوه هایی که نمی توانید به درستی بشوید مثل تمشک و انگور مصرف نکنید باید میوه ها و سبزیجاتی که سطح سفت دارند مثل هندوانه قبل از بریدن به درستی بشویید.

جهت این بیماران کلیه غذا‌ها یا مواد غذایی مجاز قابل استفاده در وعده صبحانه مانند نان معمولی یا سبوس دار، پنیر، شیربرنج، حلیم، سیب زمینی و تخم مرغ آبپز، حلوا شکری، فرنی، سبزیجات، شله زرد، ژله، شیر، چای و عسل، عدسی، انواع سوپ‌ها و... 

برخی از غذاها، از جمله میوه‌ها، حاوی ترکیبات تقویت‌کننده سلامتی هستند که می‌توانند رشد تومورها را کاهش داده و برخی از عوارض جانبی درمان را کاهش دهند تا به سهولت راه بهبودی کمک کنند.

همه ی سبزیجات اما بخصوص سبزیجات سبز و سبزیجات زرد بر علیه سرطان معده اثرات محافظتی دارند.

بهترین موادمغذی در طول دوره شیمی درمانی، شامل موارد زیر است:

پرتودرمانی سرطان از اشعه های یونیزه کننده جهت آسیب رساندن و یا از بین سلول ها در ناحیه تحت درمان استفاده می کند. انرژی که از اشعه ساطع می شود، به ماده ژنتیکی سلول آسیب رسانده و مانع از ادامه رشد سلول ها می گردد.

مغزهای خرد شده: از مغزهای خرد شده مانند بادام، گردو، و پسته برای تزیین استفاده کنید. این مغزها علاوه بر طعم، عناصر غذایی اضافی را به این دسر‌ها ارائه می‌دهند.

منابع خوب پروتئین، عبارتند از: ماهی، مرغ، گوشت قرمز بدون چربی، تخم‌مرغ، لبنیات کم‌چرب، آجیل و کره مغزها، لوبیا، نخود، عدس و سویا.

- قهوه تازه و طبیعی فاقد هر گونه افزودنی به علت خاصیت وازدیالتوری برونش‌ها میتواند در کاهش طرز تهیه غذا برای بیماران سرطانی دیسترس تنفسی موثر باشد (قبل از استفاده برای بیمار در مورد سابقه مصرف قهوه و آلرژی سوال کنید).

خوراک بادمجان و عدس ادامه مطلب چگونه خریدی رضایت‌بخش داشته باشیم؟ ادامه مطلب شربت‌های مناسب تابستان ادامه مطلب مطالب مرتبط

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *